Ten Radiant o Mască cu 3 Ingrediente, Pe Care Le Ai Deja Acasă!

 

Îți dorești un ten strălucitor, săntos si radiant, să arăți în fiecare zi ca și cum te-ai întors dintr-o vacanță super relaxantă? Un ten curat și luminos este baza perfectă pentru orice tip de machiaj și îți poate da încrederea necesară, astfel încât să nu fie nevoie să porți în fiecare zi un machiaj complet.

De cele mai multe ori, apelăm la fondul de ten și la iluminator pentru a ne camufla tenul obosit, tern și lipsit de prospețime. Imaginează-ți cum ar fi dacă tenul tău ar arăta exact ca cel al modelelor și ritualul tău de beauty de dimineață, s-ar simplifica semnificativ! O cremă de zi cu SPF, un pic de gloss, o tusă de mascara și ești gata de plecare!

Am testat o mulțime de măști pentru strălucire și, zic eu, am descoperit-o pe cea care reușește să facă exact ce promite ! Este o mască compatibilă cu toate tipurile de ten, care va redea strălucirea din interior a pielii, dacă este aplicată de 2 ori pe săptămană! Se prepară rapid și are doar 3 ingredinte, pe care le ai cu singuranță deja acasă (sau le poți găsi cu ușurință).

-Diana (Beauty Editor, The Smart )

DIY Mască PentruTen Radiant:

Ingrediente și Cantități :

  • Miere: 2 lingurițe
  • Ulei de Cocos: 3 lingurițe
  • Lămâie: 4-5 picături

Urmărește aici videoclipul*:

Mod de Aplicare:

  • Dacă depozitezi uleiul de cocos în frigider, scoate-l din timp și lasă-l într-un loc călduros. Asta îl va face să se transforme în stare lichidă.
  • Amestecă cele trei ingrediente bine, cu ajutorului unei spatule din lemn sau plastic. Nu folosi metal.
  • Aplică masca obținută, pe fata curata (demachiată și uscată).
  • Relaxează-te 20 de minute.
  • Curață fața cu apă călduță și un prosop curat.

*Despre rubrica Smart/ Not So Smart Beauty:

Cu toate am experiementat diverse ritualuri de frumusete, unele smart alte …mai putin. Diana si Darla sunt surori gemene, pasionate de beauty, mereu in cautarea celor mai noi si eficiente metode de infrumusetare. Rubrica prezinta un sfat util de beauty (prezentat de Diana) si unul … pe care ar fi bine sa nu-l incercati acasa (perezentat de Darla).

Diana

BY:

diana@thesmart.ro

Iuuubesc clătitele, noutatile beauty și să interpretez personaje amuzante :)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.