1fba662a589f697608964f1e9421f20b

Cine dintre noi nu și-ar fi dorit să participe la cea mai așteptată nuntă a anului 2018? Vestea logodnei prințului Harry al Marii Britanii cu actrița Meghan Markle a înconjurat lumea cu viteza sunetului și a dat speranțe celor mai mari case de modaă că îi vor putea crea ținute demne de o prințesă viitoarei mirese.

Nunțile regale fascinează și încântă întreaga populație a globului de secole. Poate că cel mai mult ne încântă asocierea lor cu basmele și poveștile pe care ni le citeau părinții înainte de culcare sau cea cu desenele animate Disney pe care le vizionăm și acum cu aceeași candoare. Regii, reginele, prinții și prințesele sunt personaje de poveste, pe care le privim cu admirație și respect și de cele mai mult ori, la care doar putem visa. Pentru că fiecare copil iși dorește ca atunci când va fi mare să își găsească prințul sau prințesa.
Pentru că este vară și sezonul nunților este aici, vă voi propune câteva ținute inspirate din poveștile cu prințese din lumea Disney. Tu ce ai alege?
P.S. Am descoperit recent că cei de la Disney Paris organizează și nunți. Așa că visul vostru de a avea o nuntă ca în basme se poate transforma în realitate!

Alexandra

BY:

squeeze@pomegranatejuice.ro

Iubesc Campionatul de Formula 1 si moda! Imi place sa fac combinatii surprinzatoare si nu cred in reguli.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.