a66be32f85c7c847d45b885d069711dd
Dana Barbu

scris de

3 Reguli de stil

3 Reguli De Stil , Care Te Ajuta Sa Economisesti

Un lucru pe care multe femei îl cred cu tărie este acela că ştiu cum să se îmbrace şi că pot arăta ireproşabil, mai ales dacă ar avea mai mulţi bani. Ca pretext, ele susțin că sunt „prea sărace” sau „prea ocupate” ca să arate chic. 

VEZI VIDE DESPRE IE : CAMASA TRADITIONALA ROMANEASCA

Tocmai aceasta este problema! Credem că putem să arătăm de 1 milion de euro doar dacă avem un milion de euro.

Însă femeile care ştiu să se îmbrace arată ca nişte dive fără să cheltuiască sume exorbitante. Cheia stă în alegerea vestimentaţiei potrivite, fapt ce simplifică viaţa foarte mult. Alegerile neinspirate pot da naştere la situaţii stânenitoare.

„Simţul modei este un har aparte”, nu ţoţi avem atingerea lui Midas în materie de stil, dar oricine poate dobândi cunoştinţe în domeniul modei. Acest lucru te va ajuta să faci economii, să obţii slujbe, să stârnesti invidia celor din jur, să cuceresti inimile bărbaţilor, să primesti diverse invitaţii şi să te bucuri de viaţă!

1.Construiește-ți o garderobă capsulă!

 

Sursa foto: @ashleyrobertson

 

3 Reguli de stil: Dacă vrei o garerobă elegantă şi multifunctionala, trebuie să iti construiesti garderoba în jurul unei singure culori. Ea va constitui culoarea de baza. Cu cât contul din bancă iti permite, cu atât poti incepe sa adaugi mai multe culori . Alegerea hainelor în funcţie de o singură culoare nu trebuie să fie privită sceptic, asta dacă scopul tau este să faci economii si sa arati elegant. Poti alege bluze, jachete, curele, bijuterii, batiste în alte nuanţe pentru a da culoare garerobei.

2. Ferește-te de trenduri trecătoare!

 

3 Reguli de stil
Sursa foto: @sincerelyjules

 

Urmăresti revistele de specialitate, care iti vor spune ce modele se răspândesc ca o epidemie într-un sezon? Aceste modele sunt cel mai adesea acelea care dispar pe aripile vântului la fel de rapid, astfel că aşteapta până la finalul sezonului să vezi dacă merită să fie achiziţionate. Oricum vor dispărea şi nu veţi apuca să le porti.

Important mai este să iti faci o listă de astfel de articole vestimentare pe care vrei să le cumperi din noile colecţii de primăvară şi toamnă şi să nu vă abateţi de la ea. De ce aceste două anotimpuri? pentru că o pereche de jeans scurt de vară, sau un cojoc, nu o vei mai purta trei sezoane, dar piesele de primavara-toamna sunt cel mai adesea utilizate.

Nu achiziţionaţi niciodată îmbrăcăminte pe care să o utilizaţi cu singur scop sau într-un singur sezon. Fiecare articol din garderobă este ideal să îndeplinească mai multe roluri sau funcţii. Găsiţi nişte rochii simple, din materiale de calitate, frumoase, pe care să le îmbraci oriunde, şi să evitaţi hainele ostentative, care vor fi în trend doar câteva luni.

 

3.  Nu cumpăra de la un singur magazin!

 

O altă regulă fundamentală este să nu achiziţionaţi haine la acelaşi preţ. Adică, alternaţi magazinele de lux cu haine făcute pe comandă la o croitoreasă foarte bună, la preţ rezonabil. Nu da o avere pe rochii de seară şi haine de casă. Sunt piesele pe care le înlocuieşti cel mai adesea, astfel că dacă nu le vei purta mult timp nu merită să coste o avere. În ceea ce priveşte ţinutele de seară, mergi pe diversitate, apoi pe calitate. Modelele simple cu accesoriile potrivite dau un efect mai marcant decît o rochie care are deja aplicate pietre sau lanţuri, care se demodează mai repede şi care costă mai mult.

Dacă vreţi, totuşi, să cumpăraţi chilipiruri, frecventaţi magazinele de firmă la sfarşitul sezonului, nu pe cele ieftine la începutul sezonului.

– Marjorie Hillis

Extra! Ai grija de investitiile tale !

Şi, pentru că ai citit cu răbdare pănă la sfarşit şi sper că ţi-am captat atenţia, îţi mai ofer un pont, poate cel mai important! Un principiu MUST este păstrarea hainelor. Cât mai bine cu putinţă. Schimbă costumul imediat ce intri pe uşă, periază-l, așază-l pe umeraşul potrivit. La fel trebuie să faci si cu pantofii. Imaginează-ţi că Moş Nicolae vine astfel câte puţin în fiecare seară. Du-i la cizmar din clipa în care constaţi că au un semn de deteriorare. Mai târziu s-ar putea să fie prea târziu. O rochie scumpă, dar şifonată va arăta extreeeeem de ieftin! Nu mai zic de pete! Pe când o rochie simplă, deşi poate ieftină, curată şi călcată, este sinonimă cu eleganţa.

Personal, aleg să fac economii la sânge şi să achiziţionez preponderent lucruri de valoare. Aceste mici economii îmi permit investiţii mai importante.

 

Keep it stylish, db.

Dana Barbu

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *