COLECȚIA CHANEL 2019- Ready to Wear: Tocmai ce s-a încheiat ultima prezentare Chanel din cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

Întregul show a fost o adevărată operă de artă. De la locație și decor, până la cele mai mici detalii ale ținutelor modelelor. Chanel și-a păstrat autenticitatea și în acest sezon și a folosit materialele consacrate deja. Imprimeul cu logoul, iar în privința croiurilor au fost adaptate la noile tendințe, fiind o colecție chic și funcțională.

Cu un număr impresionant de 82 de lookuri, noua colecție a oscilat între culori pastel, nuanțe nude și black&white. Impresionanta locație a fost amenajată precum o plajă, având toate componentele pentru acest cadru relaxat. Modelele au defilat desculțe pe nisip, ca și cum făceau o plimbare de-a lungul malului, cu apa la picioare. Atmosfera a dat clar tonul showului, iar Chanel ne-a dovedit încă o dată că poate face orice prezentare să fie grandioasă și să transpună publicul în ambientul dorit.

COLECȚIA CHANEL 2019- Ready to Wear


Superbele piese sunt clar un start pentru viitoarele tendințe. Sandalele purtate în manâ aveau tocul transparent, un detaliu demn de luat în seamă pentru că va deveni în curând o piesă purtată de toate iubitoarele de modă. Manechinele au defilat cu câte două genți, prinse între ele. Acest styling propune integrarea mai multor accesorii de același fel într-o ținută – și este o combinație rar întâlnită. Piesele pentru cap, confectionate din paie au fost des întâlnite, sub forma de pălării cu boruri nefinisate sau vizoare cu logoul brodat. Acestea sunt doar o parte din elementele de care trebuie să ții cont în sezonul de primvară-vară 2019.

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.