fixare indelungata sprancene beauty vide eye brows the smart
Diana

scris de

Fixarea indelungata a sprancenelor

The Smart Tested For You:

Fixarea îndelungată a sprâncenelor. Trebuie să recunosc, pentru mine, sprâncenele sunt mega importante! Poate din cauza unor încercări nereușite, care s-au sârșit prin sprâncene: subțiri, arcuite și complet nepotrivite pentru mine. (Pe care am reușit să le corectez în decurs 2 ani!)

Așa am cunoscut-o pe Anca Varabiev – Brow&Lash Master. Anca m-a ajutat să îmi recapăt forma naturală a sprâncenelor și a fost nevoie de multă răbdare și dialog. Poate tot de aici mi se trage obsesia anti-pensat excesiv. Tot așa, am devenit și ambasadorul mesajului ”nu trebuie să ne mai tundem sprâncenele” – chestie pe care ea mi-a argumentat-o de nenumărate ori.

Rutina mea actuală constă într-o vizită la Anca, la un interval de 2-3 luni în care mă pensează foarte putin și îmi vopsește sprâncenele cu henna. (Vom face un material complet și despre procedura aceasta). Într-una din vizitele mele, Anca mi-a povestit despre o noua procedură super în trend în Rusia și USA. Tehnica pe care se pregătea să o aducă se numește: Fixarea îndelungată a sprâncenelor.

Prima mea reacție a fost: ” 2 luni în care nu mai trebuie să îmi machiez sprîncenele și nici măcar să le dau cu gel de fixare?”. ”Da! Te trezești în fiecare dimineață și ele arată ca și cum ai facut asta. E genial!”. Vă dați seama că atunci când a adus procedura la salon, am fost a doua persoană din România (prima a fost ea!) care a testat-o!

Și am profitat de ocazie să vă arat și vouă în ce constă procedura, diferența before and after și păreri în decursul celor 2 luni.

The Smart Tested For You Fixarea îndelungată a sprâncenelor. Sprancene perfecte. Perfect eyebrows. Perfect eyebrow shape
The Smart Tested For You: Fixarea îndelungată a sprâncenelor. (Foto inainte si dupa procedura. In foto sprancenele nu sunt machiate.)

VEZI VIDEO PAS CU PAS: Fixarea îndelungată a sprâncenelor

           

 

 

Fixarea îndelungată a sprâncenelor :

Cum ar fi să te trezești dimineața și să fii gata aranjată? Probabil este visul oricărei femei! Visele devin realitate pentru că am descoperit o super procedură pentru sprancene! Iată tot ce trebuie să stii!

Procedura se numește: Fixare îndelungată a sprâncenelor! Suna interesant, nu? Este o tehnica prin care se aranjează sprâncenele in forma dorita, se disciplinează firele rebele si se îndreaptă firele ondulate. Spranceana capătă grosime maxima deoarece se folosește de lungimea totala a firelor.

Contraindicații: Aceasta procedura se potriveste STRICT sprâncenelor care NU AU MAI FOST TUNSE CU CEL PUTIN 3-4 LUNI INAINTE. Probabil o sa credeți ca este greu, dar Anca Varabiev are câteva motive pentru care sa nu mai faceți asta niciodata. Prin tunsul sprâncenelor, răriti spranceana, aceasta devine lipsită de volum. Firul devine mai țepos si mai greu de asezat. Tunsul nu este o soluție pentru aranjarea firelor in forma deoarece textura acestuia se modifica, astfel devinind si mai dificil de asezat.

(*GIVEAWAY: Daca ai sprancenele tunse recent dar vrei sa participi la concurs – vei castiga o procedura de stilizare + vospire cu henna!)

Trebuie să știi:

 

În timpul procedurii se stilizează, fixează si pigmenteaza sprâncenele, folosind vopsea profesională, astfel se obține uniformizarea nuanței si o pozitie ideală a firelor in spranceana.

Efectul obținut se păstrează : in jur de o luna si jumătate in funcție de etapa de regenerare(activa sau pasiva).

După procedură: Se recomanda ca după procedura, sa va protejați sprâncenele de apa, aburi, demachiant si soare – timp de 24 de ore.

Durata: Tehnica in salon durează 1 ora si un sfert. Doar 1 ora si un sfert, iar după o sa ai sprâncenele exact ca ale modelelor care defilează pe podium la săptămânile modei!

Cel putin, asa ma simt eu cu aceasta procedura.  După 3 săptămâni sprâncenele sunt la fel de bine fixate ca in prima zi! Am făcut si un video despre aceasta procedura care ne ușurează rutina zilnică de machiaj adusă de experții rusi, so check it out!

Preț: 200 RON

Pe Anca Varabiev o gasesti:  pe Instagram @varabievA

Concurs

Concursul se desfasoara pe pagina de Instagram @thesmart.romania . In perioada 16.10.2018 – 22.10.2018 ora 23.59.

Regulament: Trebuie sa urmaresti paginile @thesmart.romania si @varabieva iar la fotografia concursului sa lasi un comment in care dai tag 2 persoane.

Premiu: 1 tratament de Fixare indelungata a sprancenelor, in valoare de 200 lei. *In cazul in care sprancenele tale au fost tunse in ultimele 3-4 luni premiul va consta intr-o procedura de stilizare+vopsire henna.

Alte video #smart beauty

S-ar putea sa iti placa si alte video/articole :

Am testat iluminatorul FENTY BEAUTY BY RIHANNA!

Un articol interesant despre sprancenele subtiri – Marie Claire UK

Diana

BY:

diana@thesmart.ro

Iuuubesc clătitele, noutatile beauty și să interpretez personaje amuzante :)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.