The Smart personal stylist stilist personal consultant imagine
Avatar

scris de

The Smart personal stylist stilist personal consultant imagine

Am apelat la serviciile unui stilist personal! Mai jos povestim exact cum a fost experiența și îți dăm 5 motive pentru care să încerci și tu. GIVEAWAY Dacă citești până la sfarșit poți afla ce trebuie să faci ca să câștigi o Consiliere stilistică!

Întâlnirea cu un stilist personal este ca un first date, pentru care schimbi 2-3 ținute înainte, până decizi ce vei purta.

Întâlnirea cu un fashion consultant / stilist personal :

Începe ca o întâlnire romantică, pentru care schimbi 2-3 ținute, până te decizi ce vei purta. Ai emoții și te întrebi ce va crede despre stilul tău. Dacă îți va propune o schimbare radicală – pentru care nu ești peregătită încă? Probabil îți imaginezi că te va scana de sus până jos și îți dorești să faci o impresie bună, să-i arăți că nu ești chiar pe lângă 🙂

Credit : Flaunter for unspalsh . The Smart Personal Stye / Image Cosnultant
The Smart Personal Stye / Image Cosnultant. Credit : Flaunter for unspalsh

 

Ce trebuie să știi înainte de întâlnirea cu un stilist personal? 

Pe Sabina Croitoru am cunoscut-o prin recomandarea unei prietene comune. Mi-a plăcut din prima clipă, prezența ei pozitivă și complet lipsită de critică mi-a anulat toate temerile. Cel mai rău lucru pe care îl poate spune/ gândi Sabina despre o ținută este ”Piesele nu sunt din aceeasi poveste stilistică”. 

Exact despre asta este vorba. Descoperirea sau redescoperirea stilului tău. Ce mesaj vrei să transmiți? Cum este personalitatea ta? Ce stil de viață ai ? Ai o persoană pe care o admiri – ca stil vestimentar, estetic ? Toate subiectele astea au venit firesc în discuția noastră la cafea. Era ca și cum ne știam dintotdeauna. Exact așa am simțit și când am fost la shopping. Sabina are un stil foarte calm și relaxat exact ca și cum ești la cumpărături cu o prietenă. Cu toate astea, nu scapă nicio secundă din vedere scopul și include mereu sfaturi pe care le poti folosi – când vei fi fară ea.

Apelezi la serviciile unui stilist personal atunci când ai nevoie de ajutor în descoperirea sau redescoperirea stilului tău. Ce mesaj vrei să transmiți? Cum este personalitatea ta? Ce stil de viață ai ? Există o persoană pe care o admiri ca stil vestimentar, estetic ?

Un stilist personal nu caută greșeli ci soluții: 

Discuția cu un stilist personal nu seamănă deloc cu emisiunea Fashion Police. Din cauza emisiunilor de genul asta, apare și frica de a apela la un profesionist.( Nu știu dacă și voi urmăreați What Not To Wear cu Stacy și Clinton 🙂 ). Un format pentru televiziune trebuie să fie entertaining dar o întâlnire cu un stilist personal, chiar și pentru Wardrobe Detox, nu va include aruncatul hainelor pe geam sau remarci care să te facă să te simti inconfortabil.

Nu, nu te va judeca pentru ținutele mai putin inspirate sau hainele pe care le ai deja. Își va dori să înțeleagă unde vrei să ajungi și te va ajuta în acest proces. Nu îți va zice ”nu purta asta niciodata!”. Există reguli în modă, dar orice regulă depinde foarte mult de context.

Un stilist personal bun te va ajuta cu informații despre tipul tău de silueta (un articol foarte util despre toate tipurile de siluetă aici!) și te va ajuta să:

 

5 MOTIVE PENTRU CARE SA APELEZI LA UN STILIST PERSONAL

 

Îți formezi un stil personal 

Vei avea un stil personal aparte, ușor recognoscibil, bine pus la punct, care sa te reprezinte 100% din toate punctele de vedere. Astfel, vei exprima prin stilul tău vestimentar exact ceea ce dorești și vei avea mereu un look elevat.

THE SMART PERSONAL STYLIST STILIST PERSONAL CONSULTANT IMAGINE
THE SMART PERSONAL STYLIST . Foto Unsplash

Ai încredere în tine și în alegerile tale 

Atunci când arăți bine ai mai multă încredere în tine. Eu după sesiunea de cumpărături cu Sabina, am avut curaj să experimentez și asta m-a făcut să mă simt extraordinar!  Garderoba ta va fi una functională, deoarece va conține doar piesele potrivite stilului tău. Astfel, îți va fi mult mai ușor să le mixezi în noi outifturi. Vei ieși din rutina obișnuită și nu vei mai ajunge să spui “Nu știu ce să port azi”. Îți va identifica stilul personal, altfel încât să îți poată structura o garderobă pe măsura așeptărilor. Doar cu haine care să-ți confere încredere și care să se muleze pe stilul tău de viață.

Economisești o mulțime de bani și te duci la cumpărături cu placere! 

Economisești bani și timp. Alături de un stilist vei avea în garderobă doar haine care se potrivesc stilului tău de viață, personalității și siluetei tale. Nu vei mai cheltui bani pe haine care rămân cu eticheta, în dulap. Vei petrece mai puțin timp prin magazine, pentru că vei ști exact ce piese trebuie să achiziționezi.

Fashion Style Stilist Personal Consultant Imagine Consultant stilistic Personal Shopper The Smart
The Smart Personal Stye / Image Cosnultant. Credit : @heybeautimagazine for Unspalsh

Alegi doar trendurile care ți se portrivesc 

Vei fi mereu în pas cu moda, deoarece vor fi selectate trendurile ce pot fi transpuse într-un mod coerent în stilul tău.

The Smart - Fashion Editor - Sabina Croitoru - Personal Stylist
The Smart – Fashion Editor – Sabina Croitoru – Personal Stylist

GIVEAWAY – Cadoul nostru pentru tine

 

Fete #smart au încredere în ele!

Alături de Sabina, ne-am gândit să îți facem un super cadou!

Câștigă :  O ședință de consiliere stilistică în valoare de 500 lei –  în care veți discuta despre siluetă, ce culori, croieli, materiale potrivite. Sabina îți va prezenta câteva outfituri potrivite stilului tău de viață și idei de mixuri. Moduri prin care îți poți evidenția atuurile.

The Smart. Foto credit @unsplash
The Smart. Fashion editor. Foto credit @unsplash

Premiu:

Dacă ești din București, vei petrece 2 ore alături de Sabina, la o cafea și prin magazine. Veți primi sfaturi personalizate, vei afla teoria și informații super utile, apoi vei merge prin magazine pentru a vedea exact ce ți se potrivește și vei descoperi că mersul la cumpăraturi -atunci cândi știi ce îți vine bine- e o plăcere !

Dacă nu putem să ne întâlnim fată în față, vei discuta cu Sabina pe Skype sau la telefon. Apoi vei primi o prezentare cu informații personalizate, idei de ținute și tips & tricks, prin e-mail.

Valoarea premiului: Serviciul de consiliere stilistică 2 h valorează 500 lei.

Ce trebuie să faci?

Urmărește paginile de Instagram @thesmart.romania si @sabinateodora. (Sau Facebook: The Smart si Sabina – Style Architect)  Lasă un comment in care ne dai tag 2 prietene. (Ne-ar plăcea să ne spui de ce îți dorești să câștigi întalnirea /discuția cu un stilist personal. Nu e obligatoriu).

Concursul se desfășoară pe Instagram si Facebook in perioada 23- 31 Octombrie. Câștigătoarea va fi aleasă prin tragere la sorți și va fi anunțată pe 1 Noiembrie.

Întâlnirea cu stilistul va fi programată ulterior.

Ce mai aștepți ?!? Ne vedem pe Instagram si Facebook!

 

LATER EDIT: Castigatoarea concursului este : FLORI 

 

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

2 Comment

 1. Avatar
  • Pralea Genoveva -

  • 17 iulie 2020 at 02:03 am

  Bună seara! Aş dori o sedinta pentru stil vestimentar .

  1. Avatar
   • Denisa -

   • 20 iulie 2020 at 00:39 am

   Buna, Genoveva! O recomandam cu drag pe Sabina Croitoru.
   O gasesti aici:
   https://www.facebook.com/sabinastylearchitect/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.