The Smart Deschidere salon Getts 00008
Diana

scris de

 GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart

GETT’S deschide un nou salon in Plaza Romania . Vezi cum ne-am distrat.

GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare în Plaza România, cu o investiție de peste 165.000 euro

GETT’S, este una dintre primele rețele private de saloane de înfrumusețare din România. Este de 21 ani liderul pe piața locală de profil și deține un lanț de 10 saloane (9 în București și 1 în Cluj). In luna octombrie,  a deschis un nou salon GETT’S Color Bar în centrul comercial Plaza România din București. Investiția a fost de peste  165.000 euro. Astfel, brandul cu o vechime de 21 de ani ajunge la 10 saloane deschise la nivel național. 

Bugetul mediu al amenajărilor în cazul saloanelor GETT’S se situează la 1.000 de euro/mp. Lucrările au durat 8 luni, dublu mediei estimate de investitori. Acest lucru s-a datorat complexității tehnice si amenajării salonului în spațiul mall-ului.

“Avem elemente pe care ne place să le regăsim dintr-un proiect în altul. Ne place să aducem și elemente noi, pentru că nu ne plac proiectele standardizate, care depersonalizează relația cu clienții.”, a declarat Lucian Miess owner  GETT’S Salons .

MEN Barber Shop

Din punct de vedere al serviciilor, dincolo de serviciile complete pentru doamne, salonul de patru stele va beneficia de un concept – GETT’S MEN Barber Shop. Un shop în shop dedicat clientelei masculine, unde vor fi oferite servicii de barbering și grooming.

Salonul va avea la maturitate o echipă de 28 de angajați. In total, aproximativ 250 de angajați la nivelul întregului lanț de saloane. 

“Ne bucurăm de creșteri mari pe segmentul de clienți, de la un an la altul. La sfârșitul anului 2016 am încheiat cu 93.240 clienți. La sfârșitul lui 2017 cu 115.070 clienți. Pentru 2018 previzionăm 128.000 clienți/an/servicii.”, a continuat Lucian Miess.

GETT’S un Hub de Beauty

“Un lucru la care chiar ne pricepem este să atragem și să fidelizăm clienții. In general acaparăm market share acolo unde deschidem. Investițiile de ultima generație. Toate departamentele de Media. IT. Management. Operațional. Educație și formare personal.  Marketing : programe de fidelitate, abonamente, produse financiare, card-uri cadou, Gift Certificate, cluburi de membrii, studenți, corporate, recunoașterea telefonica automată a clienților, programări online, revista, blog, notificări și remindere, acumulări de puncte valorice, plata securizata prin aplicație mobilă, e-shop, câștig din recomandări de clienți noi, din cumpărarea de produse profesionale, prin feedback.  Toate acestea  transformă GETT’S într-un Hub de beauty atât de complex încât este greu de egalat ca și pricepere. E foarte greu sa fie susținute de către concurență.” a încheiat Lucian Miess.

 VEZI VIDEO : SPRANCENE PERFECTE!

 GETT’S deschide un nou salon in Plaza Romania .

Previziunile arată că salonul va ajunge la break even în 6 luni de la deschidere. Urmeaza ca întreaga investiție să fie recuperate în decurs de 4-5 ani. 

DESPRE GETT’S Salons

GETT’S, un veritabil trend-setter în domeniul serviciilor de înfrumusețare din România. Este de 21 ani liderul pe piața locală de profil și deține un lanț de 10 saloane (9 în București și 1 în Cluj).

Lanțul de saloane GETT’S are în portofoliu 3 branduri: GETT’S Hair Studio, GETT’S Color Bar , GETT’S MEN și GETT’S MEN Exclusive.

Foto Deschidere salon GETT’S Plaza Romania.

 GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart  GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart  GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart  GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart GETT'S deschide un nou salon in Plaza Romania The Smart

 

Diana

BY:

diana@thesmart.ro

Iuuubesc clătitele, noutatile beauty și să interpretez personaje amuzante :)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.