sos satele copiilor casuta magica sheraton the smart 00001
Avatar

scris de

Casuța Magică de la Sheraton

Casuța Magică de la Sheraton: Implica-te si tu!

Hotelul Sheraton din București vrea să intre în cartea recordurilor cu o Casuța Magică !

O căsuță din turtă dulce, în mărime naturală !

Casuța Magică de la Sheraton

Echipa de patiseri a hotelului Sheraton din București a pregătit o surpriză de poveste pentru oaspeții hotelului și copiii de la SOS Satele Copiilor! O căsuță din turtă dulce, în mărime naturală, cu care vor să intre și în Cartea Recordurilor.

Casuta este inspirata din frumosul ținut din aproprierea judetului Sibiu, Valea Zânelor, recreând unul dintre cele mai fotografiate locuri din România, Castelul de Lut.

Echipa de patiseri a hotelului Sheraton din București este coordonată de Pastry Chef Elena Zane, împreună cu Chef Ashlie Dias.

Casuța Magică de la Sheraton

Casuța Magică de la Sheraton
SOS Satele Copiilor – Casuta Magica Sheraton Bucuresti – the smart

 

Inițiativele Sheraton Bucharest au la bază acțiuni cu sens. Astfel, Chef Ashlie Dias, împreună cu echipa lui, au lansat proiectul Casuța Magică anul trecut. Si-au propus ca în fiecare an să sprijine o cauză nobilă prin tradiția creată. A doua construcție a căsuței vine în sprijinul Asociației SOS Satele Copiilor. Aceasta este una dintre cele mai active organizații din România, cu impact direct asupra creșterii și educației copiilor defavorizați.

Citeste si : Top 3 magazine vintage Bucuresti!

Pe toată perioada sărbătorilor puteți admira căsuța în lobby-ul Hotelului Sheraton.  Puteți sprijini acțiunile SOS Satele Copiilor prin donații în bani, ce pot fi depuse în urnele plasate la recepție, până la data de 31 Decembrie 2018.

La începutul anului 2019, căsuța va fi mutată în cartierul SOS, din București, acolo unde vor ajunge și donațiile strânse.

Menirea noastra ca oameni este: sa facem actiuni cu sens !

Casuța Magică de la Sheraton : “În goană după rezultate și performanță, suntem adesea în pericol de a ne depărta de caracteristica ce ne împlinește cu adevărat că oameni. Aceea de a face acțiuni cu sens, care să lase în urmă o schimbare, oricât de mică. De aceea, implicarea cu consecvență în acțiuni sociale este parte integrantă din deviza noastră. Mă bucură în mod special să observ că oamenii din echipa Sheraton simt nevoia să se implice voluntar, pentru a genera un ajutor cu adevarat valoros.” A declarat dl Daniel Ben-Yehuda, Director General Sheraton Bucharest Hotel.

Casuța Magică de la Sheraton

 

Ne bucură și totodată ne emoționează această frumoasă inițiativă. Casa este un element cheie în viața noastră, a comunității SOS. În Satele SOS, copiii lasă în spate grijile și redevin copii. Se bucură de o copilarie frumoasă, într-o familie iubitoare și au o casă a lor, unde se fac mari și își găsesc echilibrul. Casa este locul unde frații sunt împreună. Unde Mama SOS le este aproape și unde se nasc amintiri frumoase. Totodată, Valea Zânelor este un loc drag nouă, situat aproape de Satul SOS din Cisnădie, Sibiu. În numele întregii familii SOS, vă mulțumesc din inimă și vă urez un Crăciun fericit, cu bunătate și liniște!”. Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

SOS Satele Copiilor România.

SOS Satele Copiilor România este o organizație neguvernamentală, membră a Federației SOS Children’s Villages International. Prezentă în 135 de țări ale lumii cu peste 1000 de copii și tineri sprijiniți direct de organizație. Aproape 200 cresc în Satele SOS România, din București, Cisnădie – Sibiu și Hemeiuș – Bacău. Anul acesta, SOS Satele Copiilor România aniversează 25 de ani de când schimbă destinele copiilor vulnerabili. Totodata, SOS militează ca frații să crească împreună, ca într-o familie.  De multe ori, frații biologici s-au cunoscut în Satele SOS, iar de atunci au creat legături solide, pe viață. SOS Satele Copiilor România derulează, în paralel, servicii de prevenție a abandonului, prin Centrele de Consiliere și Sprijin pentru Copii și Părinți. Susținere școlară pentru copiii din zonele vulnerabile, prin Centrul de Zi Hemeiuș.

www.sos-satelecopiilor.ro

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.