Hello, Smart People! Da, astazi vorbim despre denim !

Este un material atât de des întâlnit încât a devenit un element omniprezent în garderobele noastre.

De la clasicii jeansi la cămăși sau accesorii, denimul este de ceva timp în viețile noastre. ( și nu pare că își va face ieșirea prea curând!)

Hai să descoperim mai multe despre acest material. Vei afla cine l-a popularizat, când a fost în tendințe, dar și cum îl putem purta în 2019 și să arătăm stylish.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, hai să începem cu o mică istorie.

 

Denim sau echipamentul muncitorilor

O pereche de jeansi, acum, sunt o piesă comună, atât pentru bărbați cât și pentu femei. Ei bine, jeansii așa cum îi știm astăzi, au fost popularizați de bărbații ce lucrau ca taietori de lemne, mineri și muncitorii din fabrici imediat după Revoluția Industrială. Un croitor din Nevada a fost primul care a folosit niturile metalice pentru producerea jeansilor, deoarece i-a fost cerută o pereche de pantaloni durabilă, iar aceste părți metalice ajutau la păstrarea formei materialului fără a se rupe ori deteriora. Mai târziu, Levi Strauss & Co a patentat designul, văzând posibilitatea uriașă de profit.

 

Vezi video : CUM PURTAM FUSTA A -LINE? 

Denimul în anii 2000

Aceasta a fost perioada de glorie a denimului. Casele de modă au adoptat acest material și l-au transpus în creații extravagante, astfel a fost scos din zona lui utilitară. Designerii a venit cu piese noi și au încorporat denimul în haine care nu puteau fi înainte asociate cu un astfel de material. Tot o dată cu apariția acestor creații a apărut și trendul Denim on Denim, un trend intens discutat, apreciat și criticat. Atunci s-au îmbinat cât mai multe piese similare din denim pentru un total look de-a dreptul șocant. Acest trend a rămas și astăzi unul actual, diferența este că implementarea este alta.

Denimul acum

Moda în zilele noastre este foarte fluidă și care nu se mai bazează doar pe câteva tendințe. Acum putem jongla cu piesele din denim, de la jeansi cu diverse croiuri, la genți. Totul ține de imaginație. Iată câteva poze care să te inspire.

Acestea sunt exemplele așa DA pentru denim on denim

 

Vezi video : CUM PURTAM BERETA? 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.