Hello, Smart People! Iată că am ajuns la litera F, iar în seria noastră am ales Fashion Icon. În video am vorbit despre doi dintre cei mai cunoscuți, Audrey Hepburn și Cary Grant. Am vrut să dicutăm despre un stil clasic, bine definit și recognoscibil publicului larg.

Pentru început, hai să vedem ce înseamnă Fashion Icon. O persoană pentru a putea fi numită astfel trebuie să fie stilată, să aibă o personalitate stilistică ușor de recunoscut și să inspire prin lookurile abordate. Fie că vorbim despre stele din lumea filmului, a muzici sau modele consacrate, Fashion Icons au fost mereu figuri prezente în lumina reflectoarelor.

Audrey Hepburn

Hepburn a fost mai mult decât o actriță cunoscută, a avut parte de ținute extrem de stilate, care au devenit clasice. Ea și-a construit imaginea alături de bunul său prieten Hubert Givenchy, care i-a fost alături înca de la începutul carierei, fiind singurul designer care a vrut să o îmbrace. Ea i-a fost astfel loială și au colaborat pentru costumele filmelor, dar și pentru aparițiile lui Audrey din cadrul diverselor evenimente.

Despre stilul lui Audrey s-au spus deja multe. Se știe că este clasic, timeless și ușor de purtat. Dacă vrei să vezi cum poți adopta stilul ei, vezi acest video.

Cary Grant

Al doilea nume sonor prezentat astăzi este Minunatul actor Cary Grant. El s-a remarcat de-a lungul anilor prin eleganța sa clasică și de multe ori prin simplitate. Avea puține costume, dar extrem de bine executate de croitori pricepuți. Ceea ce conta pentru el era calitatea, ca un produs să poată fi purtat și peste ani. Află mai multe despre el și stilul său din acest video.

Another Fashion Icons

Mai sunt multe nume demne de a fi menționate, dar am ales câteva reprezentative, și care cred că vă pot inspira în ținutele voastre!

At the Taj Mahal in India, 1962 - HarpersBAZAAR.com
Jacqueline Kennedy Onassis

In Photos: Grace Kelly's Most Glamorous Moments
Grace Kelly

Marlene Dietrich, inspiration for characters such as Dillinger,Jesse James and Capone. Male characters who may played by females. (strong)
Marlene Dietrich

Bianca Jagger knew how to turn heads in her floral ensemble and fur coat.
Bianca Jagger

jane birkin - jane birkin pictures - style icon - fashion icon - 1960s - serge gainsbourg
Jane Birkin

#ValentinesDay #BrigitteBardot
Brigitte Bardot

On his birthday, looking back at the unparalleled style of Steve McQueen.
Steve McQueen

nice colored photo of James Dean
James Dean

Sin título alain delon
Alain Delon

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.