a-afis-vizual-made-in-ro-editia-13-flowerpower-cover-800
Avatar

scris de

Made in Ro

MADE IN RO – TÂRG BY DESIGNIST.RO, #13

 

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan, ediția #13, #FlowerPower
6-7 Aprilie

 

🌼6-7 APRILIE: O nouă ediție a târgului Made in RO- Concentrat fin de design contemporan .

Evenimentul, creat de platforma editorială www.designist.ro, are loc de două ori pe an (nu mai mult), cât să dea voce noilor colecții ale designerilor români de produs.

Târgul Made in RO #FlowerPower

Când:Sâmbătă, 6 aprilie (orele 11.00 – 20.00)
Duminică, 7 aprilie (orele 11.00 – 20.00)

Unde: Impact Hub – Splaiul Unirii nr. 165, Timpuri Noi Square, clădirea 2, etajul 1
Bilet intrare: 10 lei (Copiii sub 12 ani au acces gratuit).
Un eveniment: Designist.ro

Made in Ro

VEZI VIDEO INTERVIU BUSINESS MADE IN RO: Ioana Uretu |CDF

🌼Secțiunile evenimentului

#SecțiunileMadeinRO cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni etc.
#CartierulFashion îi aduce laolaltă pe cei mai valoroși creatori din zona designului vestimentar și a acesoriilor fashion.
#CartierulFood vrea să arate în continuare că există branduri românești care își spun povestea nu doar prin gust și calitatea preparatelor, ci și prin branding, logo, designul recipientului, prezentare – package design rules!

#CoolWorkshopsForKids
Seria Cool Workshops for Kids propune în continuare noi ateliere, pe teme de design și arhitectură, pentru că evenimentul nostru este cool și kid friendly, in a very designish way. Copiii au ocazia de a-și cultiva talentul sau de a-l descoperi, de a se juca de-a arhitecții, de-a inventa și a construi – toate acestea, într-un context care le permite să interacționeze direct cu designerii și creatorii care expun în cadrul evenimentului.
✿ Programul atelierelor și biletele (48 lei/bilet) se găsesc pe www.livetickets.ro, aici: http://bit.ly/2Fvx7Xn. Biletele se achiziționează exclusiv online.

Prietenii Cool Workshops for Kids: De-a Arhitectura, Collé Collage, Între Rame, MORMI, KendamaH2O, Vitamin Aqua.

✿ Desenul de pe vizualul acestei ediții este semnat de ilustratoarea clujeană Cristina Barsony, ale cărei povești cu detalii fine sunt spuse întodeauna cu fragilitate și emoție.#BlossomingHeart ♡

✿ Made in RO #FlowerPower! Ne vedem pe 6-7 aprilie!

Made in Ro
Detalii și poveștile designerilor participanți pe www.designist.ro.

Made in RO este mai mult decât un târg de design. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați designeri români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de peste 6 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.