neonbrand-1525692-unsplash
Avatar

scris de

Paste in oras

3 Motive pentru care să organizezi masa de Paște, alturi de familie –  în oraș

1. Te bucuri cu adevărat de compania familiei. (Nu ești leșinată de oboseală din cauza pregătirilor și stresat de curațenia de după.)

Nu am înțeles nicioadată de ce ne pregătim cu câteva săptămâni bune înainte de sărbători… pentru o masă de câteva ore. Nu are nicio logică și totuși o facem an de an. Așa e tradiția. Nu am nimic împotriva tardițiilor sau meselor în familie.
Totuși, mi se pare reconfortant și modern ca mesele alături de familie să se petreacă în oraș, astfel încât să nu existe o gazdă- pe umerii căreia să cadă tot greul.
  • Te vei bucura de discuții interesante (nu se vor ridica constant persoane de la masa);
  • Vei fi mult mai relaxată : Ai scăpat de săptămâni întregi de pregătiri și câteva ore bune de curățenie după terminarea petrecerii;

Paste in oras2. Spune NU risipei !

Ai observat câtă mâncare rămâne după o masă în familie? Ai observat cât se aruncă? O masă pentru 6-8 persoane poate să fie destul de costisitoare pentru gazdă și este păcat ca peste 30% din preparate să ajungă…la coșul de gunoi. Cumpărăm mult, gătim mult, mâncăm mult și…aruncăm mult.

3. No stress. Lasă-i pe profesioniști

Cine a pregătit cel puțin o dată o masă pentru toată familia știe ce înseamnă stresul adevărat!  Dacă am ars friptura? Dacă mâncarea a ieșit prea sărată sau prea puțin sărată? (și alte gânduri asemanatoare care nu te lasă să dormi câteva nopți înainte de eveniment).

Ținând cont că la o masa în familie trebuie să prepari minim 3-4 feluri principale, riscul ca unul să nu îți iasă (a se citi: să îți iasă necomestibil) … este destul de mare. De ce să te supui unui asemenea stres când poți apela la profesioniști?

Anul acesta mergem la restaurantul La Parc din cadrul hotelului Ramada Parc & Plaza. Au o ofertă excepțională de Paște, 80 de lei de persoană. Meniu românesc din care nu vor lipsi tradiționalele preparate de Paște din carne de miel, ouăle roșii și nici cozonacul și pasca – pe care nu pot să o refuz !
Oferta este valabilă pentru masă de prânz, în perioada 28-29 aprilie.
Mai multe detalii despre ofertă aici: http://bit.do/eQdCK. 
Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.