mike-fox-Ym301WfcEkE-unsplash
Avatar

scris de

Maratonul educatiei prin joc și artă

Maratonul educației prin joc și artă, organizat de PlaYouth, pe 21-22 septembrie 2019, între orele 11:00 și 17:00. Locaţie: Casa EFdeN. Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a Instalaţiilor. Activități recomandate pentru copii cu vârste între 5-12 ani.

10 motive pentru care trebuie să vii, cu copiii, la Maratonul educatiei prin joc și artă: 

  1. SMART & FUN. Un weekend în aer liber, plin de activități smart și fun. Ei se distrează și învață ceva nou iar te relaxezi (ce poți să își dorești mai mult, ?!? Nu știu dacă mai are rost să mai citești restul de 9 motive 🙂 )
  2. PRIETENI NOI. Vor cunoaște copii noi, cu care împărtășesc pasiuni comune și își vor face noi PRIETENI. 
  3. TIMP DE CALITATE PĂRINTE-COPIL. Părinţii au la dispoziție mediul perfect în care să împartă experienţe alături de copil. Pot să ţină și ei cursuri, ateliere, să înveţe împreună cu cei mici și să contribuie activ la modul în care se dezvoltă copiii. 
  4. NOI DESCOPERIRI. Cei mici pot DESCOPERI noi pasiuni și interese cum ar fi: chimia, robotica sau astronomia. Ți s-a întâmplat să nu știi în ce direcție să îți ghidezi copilul? Ce i-ar placea? La ce să îl inscriu? La Maraton copilul tau va putea testa mai multe activități iar la sfârșitul zilei îți va spune singur ce i-a placut cel mai mult! 
  5. ALEGERI. Copilul tău va ALEGE singur activitățile cele mai interesante și potrivite pentru el. 

Alte 5 motive pentru care trebuie să vii, cu copiii, la Maratonul educatiei prin joc și artă: 

  1. DEPĂȘIM EMOȚIILE. Cei mici vor DEPĂȘI emoțiile și vor vorbi deschis despre ele, îndrumați de trainerii PlaYouth.  (Atelierul de Teatru și improvizație e perfect pentru asta! )
  2. DIVERSITATE. Vor avea acces la o gamă largă și DIVERSĂ de activităti. Origami, teatru & improvizatie, Tehnici de pictură, Grafică și desen, Inteligentă emotionala, educatie financiară, Chimie distractivă, Atelier de Bune Maniere, Yoga, Zumba, Fotografie, Chitară, Robotică, Animatie Stop Motion, Modelino, VR- virtual reality, Jocuri in Familie sau Astronomie
  3. ÎNVĂȚĂM ALTFEL. Vor avea deschidere la distractie și învatare ALTFEL, prin joc și artă;
  4. PROFESORI PRIETENOȘI. Vor interacționa cu traineri pasionati și experimentati în domeniile lor de activitate și pot afla mai multe de la fiecare.
  5. AJUȚI COPIII CARE AU NEVOIE. Taxa de intrare la Maratonul educatiei prin joc și artă este modică.  PlaYouth recomanda o donație minimă de 20 lei/persoana. Bani strânși vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii.

Maratonul educatiei prin joc și artă

Eveniment de 2 zile organizat în București  in perioada 21-22 septembrie  2019. Locaţie: Casa EFdeN, Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 – curte comună cu Facultatea de Inginerie a InstalaţiilorIn cadrul evenimentului au loc mai multe activități educative simultan, participanții pot alege ordinea si tipul activității educative.Maratonul educatiei prin joc și artă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-12 ani. (Copiii mai mici sau mai mari sunt binevenți! ). 

Contribuție recomandată: 20 de lei-persoană (vă permite accesul la orice activitate din cadrul Maratonului şi puteţi participa la oricâte activităţi doriţi). Bani strânși vor ajuta la susținerea activităților educaționale în centrele de plasament pentru copii.

Link Eveniment (unde gasiti si numar de telefon, adresa de email etc). 

Foto/video de la primul maratonul educației prin joc și artă

De ce ne place PlaYouth

MISIUNEA LOR:

Să aducă jocul, arta și bucuria în educaţia și dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care participă și părinţii, într-un mediu primitor, călduros și vesel.

600 – ateliere organizate in 4 ani 

40  – evenimente pentru copii și părinti

12 – tabere atât pentru copii cat si pentru copii – parinti

100  – cursuri organizate pentru copii

12 campanii pentru copiii din centrele de plasament sau zone defavorizate

40  – traineri implicati in activitati 

6000 + de copii implicati in activităti de-a lungul a 4 ani și 2000 de părinti

 

 

PlaYouth ajută părinţii să le ofere copiilor libertatea să creeze, să se exprime, să descopere talente și pasiuni, și să testeze orice își doresc ei. Copiii au posibilitatea să aleagă ce își doresc să facă, la ce ateliere sau cursuri să participe, și se pot juca în voie împreună cu alţi copii, pot visa și pot descoperi multe lucruri noi.

Părinţii au mediul în care să împartă din experienţe, să ţină și ei cursuri, ateliere, să înveţe împreună cu cei mici și să contribuie activ la modul în care se dezvoltă copiii. 

 

SMART MOM: Tu știi ce trebuie să faci în cazul unui traumatism dentar ?

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.