Anastasia Soare Sephora
SMART WOMEN : Anastasia Soare
ANASTASIA X SEPHORA

Săptămâna trecută, pe 2 octombrie, a avut loc evenimentul de lansare Anastasia Beverly Hills X Sephora. Sute de persoane au venit să o cunoască și să facă o fotografie cu Anastasia Soare, la Sephora AFI Cotroceni. Primirea ei a fost extrem de emoționantă. Fete care plângeau și îi spuneau că este modelul lor, inspirația lor. Ce-i drept, Anastasia a fost întâmpinată ca un adevărat ROCKSTAR!  (Yes, Smart Women Rock 🤘 !).

Seara a continuat cu un eveniment elegant, la Ateneul Român, unde am fost încântată să particip. Trandafirii ei preferați (cei de culoarea șampaniei), eleganță și o mulțime de oameni, pe care îi lega un lucru comun : admirația pentru românca, plecată din Constanța, care a reușit să contruiască un imperiu, în industria frumuseții.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sephora Romania (@sephoraromania) on

Într-adevăr, Anastasia Soare demonstrează ca orice este posibil! Dar întrebarea care se naște este: Cum?

Nu exista o rețeta, un singur răspuns dar, după zeci de interviuri urmărite și după ce am asistat la discursul ei, pot spune că am învățat 3 lecții importante de business, de la Anastasia Soare.

1. Determinarea

Așa cum spune chiar Anastasia, determinarea ei a fost aproape la pragul … nebuniei. Și tind să o cred. Uitându-mă la ce a realizat, nu îmi imaginez posibil acest rezultat decât printr-o muncă titanică, alimentată de o determinare de fier.

Bineînțeles, determinarea nu este singurul ingredient important în succesul Anastasiei Soare. Talentul ei incontestabil, pasiunea pentru ceea ce face, dorința permanentă de perfecționare; puterea de muncă sunt alte elemente care au ajutat-o în această călătorie și transformare. Țin minte că am auzit-o spunând că succesul este:

 

Atunci când oportunitatea se întâlnește cu cel pregătit. Iar eu eram pregatită.

Videoclip publicat de Sephora

2. Generozitatea

Dacă există un cuvânt recurent, pentru descrierea Anastasiei, folosit de toți cei apropiați ei, acela este, cu siguranță: Generozitatea.

Angajații, prietenii, familia, cu toții au descris-o ca fiind o persoană extrem de generoasă. Andreea Esca, în timpul prezentării de la Ateneu, își amintea cum, Anastasia a învitat-o să locuiască în casa ei din L.A, în timpul unei vacanțe, alaturi de familie.  Anastasia s-a oferit imediat să le pună casa la dispoziție, fără să stea pe gânduri nici măcar o secundă, deși ea nu era acasă în acea perioadă.

Așa cum se gândea și Andreea, mă întreb, și eu, câti dintre noi am face acest gest – pentru prietenii noștri? Să îi lăsăm să stea câteva săptămâni, la noi acasă, în lipsa noastră? Mi-a dat de gândit.

O alta întâmplare care demonstrează caracterul Anastasiei, am descoperit-o în interviul pentru Sephora. Intrebată care a fost cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodata, ea și-a amintit de :

De crăciun, am luat trei fete pe care le instruiam în școala de cosmetică *(parte a programului The Anastasia Brighter Horizon Foundation – mai multe info aici) iar după ce au terminat cursul, le-am scos la un prânz. Era chiar ziua de crăciun. Le-am întrebat care este magazinul lor preferat și le-am dus acolo. Le-am spus că își pot lua tot ce își doresc și tot ce le place. Nu vă imaginați bucuria lor. Acela a fost cadoul meu favorit, cadou pe care mi l-am facut singură. Cred că mi-a dat mai multă bucurie mie, decât le-am dat eu lor.

 

3. Viziunea. O femeie SMART.

Cu cât aflu mai multe despre Anastasia, regina sprâncenelor, cu atât încep să o consider, mai degrabă, o regină a business-ului și a strategiei. Mi se pare fascinant cum, o cosmeticiană,care a pornit ca  angajată într-un mic salon din L.A., a descoperit o nișă ne-exploatată în industra de beauty și a reușit să o transforme într-un business de miliarde!

 

View this post on Instagram

A post shared by Anastasia Soare (@anastasiasoare) on

Rezultatele nu au venit peste noapte, nici nu există așa ceva.

Pas cu pas, Anastasia și-a transformat pasiunea, talentul și munca… în profit! Sunt sigură că Anastasia nu a știut, atunci când a plecat din România, ce urma să facă în America, cum va  reuși. Pașii urmați de ea, sunt mult mai clari, dacă îi privim retroactiv. Viziunea ei fantastică se referă persoana în care s-a transformat pe parcursul acestei călătorii. 

VEZI SI Video Cristina Batlan : Antreprenoriatul iti da siguranta ca poti face orice!

 

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.