COD REDUCERE-2
Avatar

scris de

About You

About You . Ce este aplicația despre care vorbește toată lumea ?

Sigur ai auzit de lansarea About You în România – cea mai nouă destinație de fashion online (site și aplicație)  . Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre brand :

ABOUT YOU în cifre:

  • Este una dintre companiile e-commerce cu cea mai mare creștere din Europa.
  • Prima companie tip unicorn din Hamburg, valoarea estimată : mai mult de 1 miliard de dolari !
  • Misiunea companiei: să schimbe modul clasic (offline) în care cumpărăm haine, oferind o alternativă online extrem de atractivă și personală.
  • Au în portofoliu mai mult de 1.200 de branduri și 250.000 de produse, din care poți alege!
  • Cu vânzări online (și în special din aplicație) de peste 461 milioane de dolari, în al 5-lea an, este în topul vânzătorilor de acest tip, din Germania !
  • Peste 600 de angajați, 10 piețe (Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elveția, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania), 7 milioane de descărcări de aplicație, mai mult de 5 milioane de clienți/lună !
  • Compania angajează în Hamburg vorbitori de limba română! Așa că, dacă ești student în Hamburg verifică aici lista lor de job-uri disponibile !

 

3 tinute #SMART, descoperite in aplicatia ABOUT YOU 

 

 

„Piata din Romania ofera un potential urias pentru noi. Preconizam o crestere foarte rapida aici, scopul nostru fiind de a deveni lider de piata in randul magazinelor online de fashion, intr-o perioada scurta de timp. De asemenea, ne dorim foarte mult sa atragem clientii din Romania cu platforma noastra extraordinara, gama foarte variata de produse, transportul gratuit si posibilitatea de a returna produsele gratuit”, declara Tarek Muller, co-fondator si co-CEO companiei.

 

Tineri cu viziune

About You GmbH a fost infiintata in 2014 ca subsidiara a Otto Group si face acum parte din portofoliul grupului. Echipa de management include antreprenorii si expertii in domeniul digital Tarek Muller (30, Marketing & brands) si Sebastian Betz (28, Tech & Product), precum si fostul strateg din cadrul Roland Berger Hannes Wiese (38, Operations & Finance).

 

 

 

https://www.aboutyou.ro/o/inna-sporty-denim-look-11933

 

 

 

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.