photo-1542488578-dfce417296ce
Avatar

scris de

TU cum susții artiștii români? 3 moduri simple Inedithe Fashion

TU cum susții artiștii români?

Poate nu te-ai întrebat asta până acum dar, cum ar arăta o țară fără: artă, fără artiști? Sună destul de trist și totuși … când ai cumpărat ultima dată de la un artist român? Mai jos sunt trei moduri foarte simple prin care poți susține munca artiștilor români.

1. Cumpără de la artiști locali

Nu există un mod mai bun de a susține artiștii, decât acela de a investi în piesele lor. Este normal, arta costă, producția ei costă. Pentru fiecare piesă creată, pe lângă orele de muncă, imaginația, calculele și frământările artistice, există și un cost de producție. Materiea primă, aparatura, promovarea, câte și mai câte. Pentru a-și putea perfecționa și dezvolta nivelul, fiecare artist are nevoie de susținere la început. Cumpărând de la artiști locali, îi îndemni să creeze în continuare. Fie ca e vorba de un bilet la teatru, un obiect vestimentar sau de decor – amintește-ți să cumperi local.

Trăim pe repede-înainte. Mâncăm / cumpărăm/ comunicăm / lucrăm / relaționăm / facem totul foarte, foarte repede. Atunci când ceva durează prea mult, nu mai avem răbdare să așteptăm, ne plictisim. Alege obiecte muncite, care spun povești; lucrurile făcute de mână, cu răbdare, ne bucură într-un mod aparete ochii și sufletul.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Mona Vasvari – Inedithe Exhibition, Bucuresti

Cum faci asta? TU cum susții artiștii români?

Ia exemplul hypermarketurilor. Seteaza un procent, de exemplu 50% branduri românești – 50% străine. Pentru asta, vei începe să fii mai atent la bugetul tău. Poți seta ca un anumit procent din bugetul de cadouri, să zicem, să îl folosești pentru a susține la branduri românești sau mici artizani.

2. Fii un ambasador. Promovează-le munca ! 

Să fii susținătorul artiștilor autohtoni este mai simplu decât crezi! Nu trebuie să ai un blog sau să fii un influencer ca să îți arăți aprecierea pentru munca unui artist. Un simplu share, o postare în care îi porți creația și vorbești despre ea, un comentariu de încurajare – sunt suficiente. Sharing is caring.

3. Schimbă locația de shopping

Poți susține artiștii români schimbând locația de shopping. Înlocuiește mall-ul cu cu mici târguri și expoziții.

În acest sens, vrem să vă invităm pe 23 si 24 noiembrie, la Inedithe Exhibition. Locatia: POINT,  pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 10.  Cea mai nouă expoziție cu vânzare dedicată în exclusivitate designerilor, artiștilor și artizanilor români. Intrarea liberă !

În ambele zile, între orele 12:00 – 22:00, ai liber să îți îmbogățești garderoba cu cele mai #inedithe apariții în materie de fashion, artă, accesorii. Mai multe detalii:  AICI.

Vei găsi : design vestimentar, accesorii, home-deco, design de bijuterie contemporană, pictură – tocmai bune pentru cadourile de Crăciun !

Inedithe Exhibtion

Vino să susții comunitatea creativă românească și să cunoști povestea oamenilor din spatele brand-urilor, pe 23 și 24 noiembrie, la Inedithe Exhibtion.

Pentru înscrieri expozanți, poți trimite un email la office@inedithe.com

P.S:

Inedithe Fashion Show

Inedithe organizează și un Fashion Show, pe 22 noiembrie, începând cu ora 19, la Press House Ballroom, în Sala de Marmură. De la designeri care încă sunt pe băncile facultății, la nume cunoscute deja în mediul online, până la designeri consacrați, cu toții își prezintă noutățile în materie de fashion. Prezentare se încheie cu un Cocktail Party. Mai multe detalii găsești în pagina evenimentului, link. Biletul costă 60 lei/persoană și îl poți achiziționa online, aici. 

Ne vedem acolo?

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Misiunea TheSmart.ro este de a susține artiștii și antreprenorii români. Vezi aici interviurile:  #BusinessesWeLoveSeries 🖤

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.