IMG_4499
Avatar

scris de

Sustinem afacerile romanesti

Sustinem afacerile romanesti. Am primit următorul text pe Whatsapp. Probabil l-ai primit și tu.

„Când se va încheia situația de urgență Coronavirus, faceți o faptă bună pentru restul anului 2020.

Petreceți-vă vacanța în Romania, mâncați în restaurante din Romania. Dormiți în hoteluri din Romania. Vizitați locurile turistice din Romania. Cumpărați produse Romanesti în magazinele Romanesti.

Sprijiniti companiile care au avut dificultăți din cauza lipsei de vânzări.

Și cumpărați florile și plantele din florării din cartierul dvs., nu din hipermarketuri, avem nevoie.

Ar trebui să facem cu toții. Împreună susținem și înaintăm economia Romaniei.” 

 

Sunt partial de acord cu acest mesaj. Toate recomandarile sunt in regula, asta va trebui sa facem dupa ce situația va reveni la normal sau… aproape de ceea ce numeam acum o luna „normal”. Dar, trebuie să fim conștienți de riscul ca aceste afaceri mici sa nu mai existe. De asta, trebuie să acționăm acum. Cumpără online, de la producatori locali mici, cumpara vouchere, gift card-uri. Ajută-i cât de mult poți.

sustinem afacerile romanesti

 

Sustinem afacerile romanesti

Haideti să îi susținem real ! Scrie-ne un comentariu cu numele unui business mic românesc, pe care îl iubești 💗💗💗! (Lasă link-ul dacă poți ). Spune-ne cum il sustii. 

Am făcut acest exercițiu pe Instagram și am descoperit o mulțime de afaceri locale, de care nu știam. Vezi postarea și descoperă super afaceri românești : rochii superbe, cosmetice naturale, bijuterii pictate manual pe portelan, cafenele, gelaterii, agricultura bio… cate si mai cate ! (daca tot esti acolo, ne bucuram mult de tot la fiecare like, comment si follow! – si noi suntem o afacere mica iar partenerilor nostri le plac mult cifrele 🙂 ). @Thesmart.romania

Sustinem afacerile romanesti

Las aici mesajul celor de la beansanddots. Daca acest mesaj nu te convinge, nu stiu ce ar putea s-o faca. 

”E o perioda complicata in care multe business-uri mici se lupta pentru supravietuire. Exact cele la care tii cel mai mult, cele la care te duci in fiecare saptamana sau chiar in fiecare zi.

Salonul unde te duci sa te tunzi sau sa iti faci manichiura. Studioul tau de yoga sau pilates. Gelateria sau coffee shop-ul tau preferat.

Si toti cei care nu iti pot livra serviciile sau produsele lor prin curier. Toti avem angajati care au familii. Toti avem furnizori care au angajati care au familii. 

Credem ca toti ne dorim ca aceste mici afaceri sa fie acolo pentru noi si dupa ce trece criza.

Pentru ca avem nevoie de ele si ne plac serviciile si produsele lor. Asa ca ajuta-le sa reziste daca esti client fidel.

Sunt multe feluri in care fiecare dintre noi putem sprijini afacerile mici in aceasta perioada. 

Cel mai simplu si mai la indemana este sa cumperi acum un gift card sau un voucher pe care sa il folosesti dupa ce trece nebunia asta. 

Nu trebuie sa fie o contributie mare, insa cu siguranta va fi una extrem de importanta. 

Pentru ca poate asigura supravietuirea unui business la care tii. Si mai important decat atat poate oferi o minima siguranta si protectie oamenilor care lucreaza pentru aceste business-uri.

Asa ca daca ai un venit stabil si poti lucra de acasa in perioada asta, hai sa ii sprijinim pe cei al caror job este sa serveasca clientul in fiecare zi, face-to-face. 

PS: Daca ne placi sau pur si simplu vrei sa faci un cadou cuiva drag pasionat de cafea, poti achizitiona si de la noi un voucher. 

Daca vrei sa iti trimitem cafea pentru acasa suna-ne sau scrie-ne un mesaj. Pentru ca in aceasta perioada este bine ca toti sa #stamacasa #stayhome  

Multumim ☕️ Oamenii de la Beans&Dots”

#sustinemafacerilemici #supportsmallbusiness #stamacasa #cumparamonline #cumparamlocal #producatorilocali #branduriromanesti#sustinemantreprenoriatulromanesc #madeinromania #madeinro #businesseswelove #businessesweloveseries #romaniateiubesc #romania #staredeurgenta #localbusiness 

 

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.