you-x-ventures-0K7GgiA8lVE-unsplash
Avatar

scris de

beneficii candidați angajatori

5 Noi beneficii pe care și le doresc candidații de la angajatori ?

În perioada August-Septembrie 2020 Catalyst Solutions împreună cu partenerii de la Impact Hub Bucharest a lansat studiul “State of Remote Work”  care prezintă percepția angajaților și angajatorilor din România asupra muncii la distanță.

Printre principalele provocări ale acestei perioade se află și pachetul de beneficii pe care companiile le oferă angajaților, în conformitate cu noile nevoi apărute odată cu munca remote.

Top 5 beneficii dorite de către candidați de la angajatori

Întrebați care sunt beneficiile pe care și le-ar dori de la angajatori,  majoritatea candidaților consideră că au nevoie de beneficii mai bine adaptate noului stil de muncă de la distanță. Astfel, peste 50% dintre aceștia cred că angajatorul ar trebui să îi ajute să își îmbunătățească spațiul personal de lucru.

Acoperirea parțială sau totală a cheltuielilor pentru electricitate sau internet este o altă așteptare foarte înâlnită între răspunsurile candidaților la studiu.

De asemenea putem spune că întâlnirile, atât cu manageri, cât și cu echipa ajută angajații să-și mențină obiectivele clare și să le ușureze sarcinile. O comunicare cât mai clară și acordarea unui program cât mai flexibil par să mențină angajații încrezători și motivați. 

Accesul la serviciile de well-being oferite de angajatori, precum consilierea sau psihoterapia constituie un alt beneficiu care crește încet în așteptările candidaților.

pastedGraphic.png

Studiul State of Remote Work in Romania, 2020 – Catalyst Solutions & Impact Hub Bucharest

Companiile continuă să recruteze la Angajatori de TOP Național Online până pe 21 noiembrie

Sunt ultimele zile în care candidații care se află în căutarea unui loc de muncă pot participa la cel mai mare târg de carieră online din România, Angajatori de TOP Național, care se desfășoară pe portalul Hipo.ro. Companiile partenere continuă procesul de recrutare până pe data de 21 noiembrie și pun la dispoziția candidaților, cele mai actuale joburi în domenii precum: IT&C, Servicii&BPO, Inginerie, Retail, Banking, Productie și multe altele. 

CITESTE SI : Vrei să îți schimbi locul de muncă? 13 idei pe care să le iei în calcul înainte

“Până în momentul de față, peste 119,476 de participanți din țară au accesat platforma online a târgului de carieră Angajatori de TOP Național și au prezentat interes atât pentru joburile deschise în cadrul companiilor partenere cât și pentru webinariile de carieră cu subiecte de interes precum: “Recrutarea online”, “Completarea CV-ului și a profilului de LinkedIN” sau “Cum să te promovezi dacă nu ai experiență”.Ne bucură faptul că am putut contribui atât la nevoia candidaților de a își găsi un loc de muncă în această perioadă cât și la acoperirea posturilor disponibile ale angajatorilor. Invităm până pe data de 21 noiembrie, toate persoanele interesate să acceseze evenimentul și să profite de posibilitatea de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor de top pentru a afla mai multe detalii despre punctele lor de interes.” Ionuț Vasile, Project Manager – Angajatori de TOP Național Online

Printre companiile care recrutează la Angajatori de TOP Național ONLINE se numără: Allianz Technology, LIDL Romania, Penny., Raiffeisen Bank, TELUS International Romania, ADIENT Automotive Ploiesti, BCR, Distrigaz Sud Retele, ENGIE Romania, FarmaVet, First Brands Group| TRICO, Huawei, Mercedes-Benz Romania, P&G, eleperformance Romania, Veeam Software,Verint, Accenture, Ariston, British American Tobacco, DB Schenker GBS Bucharest, Majorel, Makita EU, Mega Image, Michelin, Molson Coors GBS, Nobel, Societe Generale European Business Services(SG EBS), Takeaway, Valoris Center, Vodafone Romania, Arctic, Decor Floor, Hoist Finance, Imsat SA, Metro Cash&Carry, LEONI Bistrita.

Persoanele interesate de un loc de muncă își pot depune CV-urile și pot afla mai multe informații despre Angajatori de TOP Național Online  accesând pagina evenimentului, pe hipo.ro,  până pe data de 21 noiembrie.

 

Avatar

BY:

denisa@thesmart.ro

Welcome to The Smart - Welcome into my world!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.